Stappenplan voor bereiden Beef Wellington à la Gordon Ramsey....

  © Foto's en tekst Sven Langeberg
Blend 500g champignons,
en voeg een groot glas water toe (blend makkelijker)
Kook je papje van champignons droog
Maak een gehaktrol met ei, kruiden naar keuze en paneermeel van ca. 250g gehakt
Bedek huishoudfolie met ham naar keuze. Groot genoeg om je gehaktrol mee in te pakken.

Braad het gehakt goed aan zodat het vorm behoudt, ca 5 min
Besmeer de ham met champignon papje
Smeer aangebraden vlees in met grote eetlepel mosterd
Plaats vlees op ham
Stevig oprollen en kwartiertje vorm aan laten nemen
In aluminiumfolie behoudt het makkelijker vorm
Smeer vier bladerdeegplakjes in met losgeklopt eigeel. Pak de rol uit, en pak deze weer in, in het bladerdeeg. Verpak dit weer ca. 15. minuten voor de vorm, of plaats in de koelkast voor latere bereiding
Plaats rol op bakpapier, daarna in een op 200ºC voorverwarmde oven
30 minuten op 200ºC in de oven
Et voilà! Geïnspireerd door Gordon Ramsey, die heel sympathiek is in z'n show:
No f*** words used !
Errug lekker ook :-)
Geserveerd met spinazie, ei en krieltjes gebakken in knoflookolie ;-)

Smakelijk!