Kippenlever-rijstschotel

Ingredi├źnten: (voor 2 personen)
200 gram kippenlever
400 gram champignon-roerbakgroente
300 gram 1- minuut Basmati rijst (= 2 bakjes kant en klaar)
1 tl pittige kerriepoeder
1 teentje knoflook
zout, peper
1 el bloem
1 tl sambal manis
1 scheutje ketjap manis

kroepoek

Maak de kippenlever schoon, droog en snijd in blokjes.
Bestrooi ze met peper, zout en de eetlepel bloem.

Verwarm in een anti-aanbakpan een scheutje olie of braadboter.

Bak hierin de kippenlever met de kerriepoeder en de geperste knoflook.
Voeg de roerbakgroente toe en bak dit even mee onder voortdurend omscheppen.
Voeg de rijst toe en verwarm dit.

Op smaak brengen met de sambal en ketjap.

Serveren met kroepoek.

Bereidingstijd: ca. 15 minuten



Ga terug