Braadworstcurry met sperziebonen

Ingrediënten:
250 gram pandanrijst
500 gram braadworst
1 cup kruidenpasta voor groene curry
1 pakje kokosmelk
500 gebroken sperziebonen (diepvries)
evt. 1 groene en 1 gele paprika
papadums


Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Braadworst in stukken van ca. 2 cm snijden.
In een braadpan de braadworst met de kruidenpasta op matig vuur 4 minuten bakken.
Kokosmelk erbij schenken en de sperziebonen toevoegen.
Geheel 10 minuten koken.
Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden.
Bij de curry voegen en 5 minuten meekoken tot gewenste dikte.
Curry met rijst en papadums serveren.

Tip: Papadums van het merk “Pataks” zelf afbakken....... heerlijk!

Bereidingstijd: ca. 25 minuten

Recept: AH

Ga terug