Gastenboek

Schrijf uw commentaar of reactie in dit gastenboek, dan zal het na moderatie gepubliceerd worden.
Spam en/of andere onzin wordt verwijderd....

Reactie door Marianne | 05-08-2009

Lieve Mieke,
tsjonge heey......., wat een hoop recepten staan er op. En zoooow lekker allemaal. Wat fijn dat er niet van die 'rare' ingredi├źnten nodig zijn. Normaal, als ik soms recepten zie, waarvan ik denk "wat is dat nou weer voor 'n spul" dan haak ik meestal al af. Gewoon Jip en Janneketaal hier bij jou, en het ziet ook nog 's overheerlijk en vrolijk uit ook. Ik weet gelukkig uit ervaring hoe lekker het wordt als jij het bereid hebt. Je weet zelfs van de simpelste 'broodjes' nog een fleurig, kleurig lekkernijtje te maken. Ik ga hier binnenkort goeie sier mee maken hoor ;-)
Miek, je verdient een dikke tien. Ook je website ziet er uit om op te vreten (haha).
Dikke knuf en lots of kisses van Marianne ;-)

Reactie door Clazien | 17-07-2009

Dag!

Het recept voor rode bessentaart gebruik ik nu bijna dagelijks. Ik bereid de taart met fruit uit eigen boomgaard en serveer hem bij de koffie op het terras bij onze pluktuin.
De vele komplimenten wil ik overbrengen.

Hartelijk dank!

Reactie door Merle | 26-05-2009

Zo, er zijn veel nieuwe recepten op de site zeg! Het ziet er allermaal heerlijk uit. Mooie foto's hoor. En die cappucino-kersentaart was trouwens heerlijk!

Liefs

Reactie door Hans Boterenbrood | 08-04-2009

Hoi Mieke,

Mooie website en ook zo uitgebreid! Ik zal zeker eens een aantal recepten uitprinten en uitproberen. Ik zal de site dus regelmatig bezoeken!

Groetjes Hans

Reactie door Merle | 16-02-2009

Hallo mama,

Een paar dagen geleden heb ik die bonen-gehakt ovenschotel gemaakt. En ik had er risotto bij gedaan. Er bleef maar heel weinig over gelukkig. :)
Edward, Floris en ik vonden het heel lekker en Hettie had maar weinig gegeten, maar vond het wel lekker. Het is bijna helemaal opgegaan met 3 mensen dus!

Kusjes

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf dan in op de nieuwsbrief